Schoonmaakbedrijf in Sint-Genesius-Rode

Bel ons: 0487 25 25 15

Al meer dan 10 jaar verzekeren wij het onderhoud van alle soorten ruimten.

Clear Cleaning is een schoonmaakbedrijf dat ten dienste staat van bedrijven die hun onderhouds- en schoonmaakwerk willen delegeren.

Wij beschikken over een dynamisch en zeer gemotiveerd team dat kwaliteitswerk levert.

Schoonmaakbedrijf in Sint-Genesius-Rode – dienstencheques Sint-Genesius-Rode – glazenwassen in Sint-Genesius-Rode – glazenwasser in Sint-Genesius-Rode – parkingreiniging in Sint-Genesius-Rode.

SCHOONMAAK EN HYGIËNE VAN KANTOREN IN Sint-Genesius-Rode

Onze tussenkomst omvat alle handelingen op het vlak van huishouden, schoonmaak of hygiëne van kantoren in Sint-Genesius-Rode, ongeacht de grootte van uw bedrijf. Ons de netheid van uw kantoor toevertrouwen is een garantie voor homogeniteit en duurzaamheid van het onthaal van de klanten in uw bedrijf. Beroep doen op een gespecialiseerde firma voor de hygiëne van uw bedrijf is een investering die commerciële voordelen heeft voor uw bedrijf.

Wij garanderen u een hoge graad van professionaliteit in Sint-Genesius-Rode:

Transparantie over de gebruikte onderhouds- en hygiëneproducten, raadpleegbare productfiches…

Bedrijf voor het schoonmaken van ruiten, residentieel glazenwassen, commercieel glazenwassen en industrieel glazenwassen…

Ons bedrijf houdt zich bezig met de schoonmaak van kantoren, de schoonmaak van bedrijfspanden, het huishouden in het bedrijf, de schoonmaak van dokterspraktijken…

SCHOONMAAK VAN RUITEN EN UITSTALRAMEN IN Sint-Genesius-Rode

Als u een winkel heeft, vindt het eerste contact met uw klanten plaats via het uitstalraam, dat onberispelijk moet zijn.

Vertrouw ons de schoonmaak van uw uitstalramen toe: de schoonmaak van de uitstalramen van uw winkel in Sint-Genesius-Rode toevertrouwen aan een professioneel schoonmaakbedrijf biedt de zekerheid dat uw winkel er steeds onberispelijk uitziet.

Ook als u een vrij beroep uitoefent, is het uitzicht van uw uitstalraam van groot belang. Uw klanten vormen zich meteen een beeld van het niveau van de dienstverlening en de hygiëne die u kunt leveren.

De uitvoering van het schoonmaken toevertrouwen aan een professionele schoonmaakdienst in Sint-Genesius-Rode garandeert dat uw winkel of praktijk er steeds uitstekend uitziet.

Uiteraard garanderen we de grootste transparantie over de gebruikte onderhouds- en hygiëneproducten, raadpleegbare productfiches…

Ons bedrijf houdt zich bezig met het schoonmaken van ruiten, residentieel glazenwassen, commercieel glazenwassen en industrieel glazenwassen.

PROFESSIONELE ONDERHOUDSPRODUCTEN IN Sint-Genesius-Rode

Wij gebruiken professionele onderhoudsproducten voor de schoonmaak en de hygiëne van uw kantoor in Sint-Genesius-Rode.

Dit houdt in dat we ons ertoe verbinden om bij de hygiëne- en huishoudhandelingen in uw bedrijf producten gebruiken die doeltreffend zijn en uw gezondheid niet schaden.

De productfiches van de huishoudproducten die we bij onze onderhoudswerkzaamheden in uw kantoren gebruiken, staan op onze website.

Wij hechten er groot belang aan dat het huishouden en de schoonmaak in Sint-Genesius-Rode u tot tevredenheid stemmen, doch met strikte inachtneming van uw gezondheid.

Clear Cleaning